Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Royaltywatcher Marc van der Linden is honderdtien kilo afgevallen en dat mag de wereld nu weten ook. Op Instagram deelt hij vandaag een foto van zijn ontblote bovenlichaam en oogst daarmee niets dan
Een 53-jarige man uit Esbeek is zondag 19 november rond 0.45 uur opgepakt. Hij bemoeide zich met een aanhouding op een feest aan de Groenstraat. Daarbij mishandelde hij een politieagent.

VDAB Online

Geplaatst door fleur 9 minuten geleden (http://www.iguru.be)
Offers a broad, effective and modern package of services, such as job placements, temporary employees, training and study courses, recruitment and selection, career advice and outplacement.

S.T.O.E.P.

Geplaatst door admin 6 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Levende standbeelden en andere animaties.

Glazenburg

Geplaatst door admin 18 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Bouwbedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabhoutconstructies. Beknopte introductie en adres.

Your Way

Geplaatst door admin 18 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Professionele borduur- en ontwerpstudio te Tiel. Voor originele en creatieve cadeaus.
In de nacht van zaterdag op zondag is een man van een partyboot gevallen. Dit gebeurde op het Noordzeekanaal bij Westzaan.
De blokkade die zaterdag op de A7 plaatsvond door voorstanders van Zwarte Piet gaat mogelijk nog een strafrechtelijk vervolg krijgen. Dat liet het Openbaar Ministerie (OM) na afloop van de blokkade w
Lena Dunham heeft haar excuses aangeboden voor het verdedigen van Girls-producent Murray Miller. De producent wordt door actrice Aurora Perrineau beschuldigd van verkrachting. Dunham kwam vrijdag naa

RKBS De Zonnewijzer

Geplaatst door admin 18 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Rooms-katholieke basisschool voor Jenaplanonderwijs in Heerhugowaard. Algemene informatie, uitleg van de Jenaplanmethode, schoolgids, nieuws, kalender en foto's.
De gemeente Weesp heeft vandaag, net als Dokkum, een noodbevel moeten afkondigen om de veiligheid rondom de Weesper sinterklaasintocht te kunnen waarborgen.

La Vigne

Geplaatst door admin 18 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Vakantiehuis voor 2-4 personen aan de rand van een klein gehuchtje in de Noord-Ardèche. Zeer rustig en landelijk gelegen, goede wandelomgeving.
GRONINGEN (ANP) - Maar liefst drie Nobelprijswinnaars zijn er van zondag tot en met woensdag op een meerdaagse bijeenkomst van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG): 'onze' Ben Feringa, de Fra

Weber

Geplaatst door admin 18 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Genealogische informatie en foto's over de familie Weber, voornamelijk afkomstig uit Friesland. Tevens veel info over de familie Körver uit Limburg.
In de Zwolse binnenstad heeft zaterdag een brand gewoed bij het Argentijnse restaurant Vaca Negra aan de Melkmarkt.
Zondag 26 november is in Las Vegas de Miss Universe verkiezing. Miss Nederland Nicky Opheij houdt voor Telegraaf VNDG een vlog bij.
Twee 19-jarige mannen zijn zaterdag in Holten (Overijssel) omgekomen door een auto-ongeluk. De twee reden samen in een auto op de Okkenbroekseweg. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de mach

Wonderwijs

Geplaatst door admin 6 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Een particuliere vernieuwingsschool waar kinderen in kleine groepen op eigen initiatief leren. Informatie over de visie van de school, foto's en praktische informatie.