Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag in de rechtbank in Utrecht 50.000 euro boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden geëist tegen een voormalig topman van Ballast Nedam (BN)
Wim Faber, de vader van de in september vermoorde Anne Faber, vindt dat zijn dochters dood het gevolg is van het 'falen van de rechtsgang'.

Epidemioloog Luc Smits, werkzaam voor Universiteit Maastricht, luidt de noodklok, omdat in Limburg hetal aant kinderen met een aangeboren afwijking een stuk hoger ligt dan in de rest van Nederland.
Op de tweede dag van het VVD-partijcongres in Arnhem heeft premier Mark Rutte erkend dat hij met zijn derde kabinet geen gemakkelijke start heeft gehad.
Op de Dordtse Kil bij Dordrecht zijn twee binnenvaartschepen op elkaar gevaren.
Als het aan Naomi van As ligt, verandert Sven Kramer niet langzaam in een kopie van Johnny de Mol. De oud-hockeyster, die vanaf woensdag samen met Ellen Hoog het nieuwe tv-programma 24 uur mandekking
AMSTERDAM - Jan Smit is helemaal “ingeburgerd” bij de Toppers en vindt het geweldig. “Het was fantastisch”, zegt Jan tegen BuzzE over de eerste show van Toppers in Concert waar hij van begin tot eind

Froome beslist Giro

Geplaatst door petra 6 uren geleden (http://www.msn.com)
CERVINIA (ANP) - Chris Froome heeft de laatste aanvallen van Tom Dumoulin weerstaan. De Brit van Sky, sinds vrijdag leider in de Ronde van Italië, kwam ruim zes minuten na ritwinnaar Mikel Nieve
WASHINGTON (ANP) - Een team van het Witte Huis vertrekt dit weekend toch naar Singapore om een mogelijke top tussen president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un voor te bereiden. D
'Ik draag Reddingsbrigade Nederland een warm hart toe.'
Een 3-sterren ANWB familiehotel met 31 kamers, restaurant, zalen en kegelbaan in het hart van Zeeland op 10 autominuten van Goes.
Gespecialiseerd in de verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde appartementen.

Landenweb Madeira

Geplaatst door admin 6 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Landenweb pagina met informatie over Madeira
Een persoonlijke site van Barbara de Zoete met informatie over zweefvliegen als sport en hobby in Nederland. Informatie voor mensen die nog niet vliegen en verhalen voor mensen die al wel vliegen.
Podium voor kennisontwikkeling, ervaringsuitwisseling en professionalisering van binnenstadsmanagement.
Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bestuursrechtelijke schadevergoeding, waardebepaling van onroerende zaken en overige juridische dienstverlening op het gebied van onroerende zaken.

Info Kantoor

Geplaatst door admin 6 uren geleden (http://www.dutchdirectory.nl)
Toeristische informatie aangeboden door de gemeente. Folklore, overnachtingen, restaurants en diensten.
Protestants-christelijke basisschool aan de Willem-de-Zwijgersingel. Algemene informatie, visie, nieuws, planning, roosters en foto's.