Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Afgelopen woensdag heeft de politie in Amsterdam acht mannen aangehouden in een grootschalig drugsonderzoek.
Onno Hoes is, in goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Haarlemmermeer door Johan Remkes, commissaris van de Koning in Noord-Holland, met ingang van 28 november 2017 benoemd t
De 44-jarige Klusser Sjonny W. werd in juni van dit jaar opgepakt voor de verdwijning van de 30-jarige Sabrina Oosterbeek. Deze verdween in maart in haar woonplaats Amsterdam. De politie gaat er vanu
AMC en VUmc starten samen een nieuw, internationaal Virtual Reality (VR) trainingscentrum voor medisch specialisten: het ‘Amsterdam Skills Centre for Health Sciences’ (ASC). Dit hebben het AMC en het
In Amsterdam-Oost is de recherche afgelopen weekend een onderzoek gestart naar het overlijden onder verdachte omstandigheden van een 27-jarige vrouw. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.
Na ruim drie jaar zijn er opnieuw menselijke resten gevonden van inzittenden van de MH17. Eén van de nabestaanden meldt aan BNR dat het onder meer om resten ook die van Nederlanders zitten.
Niet iedereen is er blij mee, maar Opsporing Verzocht bestaat 35 jaar.
Op het IJsselmeer was maandagavond het toneel van een grote zoekactie na een zogeheten mayday call dat afkomstig is van een schip.
Zondagmiddag en -avond moeten vooraal de kustprovincies rekening houden met de kans op onweersbuien. Hiervoor waarschuwt het KNMI.
Zaterdagavond is een 40-jarige man overleden na een steekincident op de Admiraal Helfrichstraat in Amsterdam, Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.
In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van een schietincident in Haarlem waarbij een persoon gewond raakte. Daarbij werd een arrestatieteam inge
Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) gaat bij de landelijk intocht van Sinterklaas tòch demonstreren tegen Zwarte Piet, zo meldt onder meer Wakker Nederland.
CDA-kamerlid Pieter Omtzigt zou in mei op een bijeenkomst met nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp een nepgetuige hebben laten spreken.
Onderzoek, uitgevoerd door economisch onderzoeks- en adviesbureau Decisio, wijst uit dat een terugkomst van de Formule 1 naar Zandvoort een reële mogelijkheid is. Het onderzoek, uitgevoerd in opdrach
De bewoonster van een woning aan de Scheepmakerstraat in Alkmaar werd in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.30 uur opgeschrikt door een enorme klap.
Aande Anchoragelaan bij Schiphol is donderdagavond een loods van DHL ontruimd, omdat er een verdacht pakketje is aangetroffen.
In Hamburg stond de politie vreemd op te kijken toen ze een winkeldief hadden aangehouden die bleek 'schatrijk' te zijn.
Amsterdam start met een pilot met ingang van 1 december waarbij het eigen risico voor een aantal kwetsbare jongeren in GGZ-behandeling wordt vergoed. Dit heeft het college van B en W besloten.
In een zwijgcontract dat oud-piloot Willem Felderhof sloot met KLM staat dat Felderhof nooit meer mag spreken over giftige dampen aan boord van vliegtuigen.
De gemeente Amsterdam start een eigen experiment met een regelluwe bijstand. 'Met het experiment onderzoekt de gemeente samen met de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam of