Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
De bevindingen staan haaks op de vermoedelijke uitkomst van het rapport van de OVV.
De incidenten van de afgelopen maand verslechteren de verhouding tussen Israël en de Palestijnen verder.
Bijna vijftien maanden na de ramp met vlucht MH17, verschijnt het definitieve rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar de toedracht van de crash boven oostelijk Oekraïne.
De leider van de Syrische tak van Al-Qaeda roept strijders op de aanvallen op te voeren tegen alawieten als vergelding voor de Russische luchtaanvallen in Syrië.
De politie in Londen heeft de permanente bewaking van de ambassade van Ecuador opgeheven. Wel blijven zij er "alles aan doen om Julian Assange te arresteren".
Broers Alaa en Gamal Mubarak zijn vandaag op last van de rechtbank in Cairo vrijgelaten.
De Amerikaanse tandarts die in Zimbabwe de leeuw Cecil doodde, wordt daar niet voor vervolgd. Jager Walter Palmer bleek toch over de benodigde papieren en vergunningen te beschikken.
Islamitische Staat is de belangrijkste verdachte in het Turkse onderzoek naar de dubbele bomaanslag zaterdag in Ankara.
Het Russische Gazprom heeft de gaslevering aan Oekraïne hervat. De landen sloten vorige maand een deal, waarbij Oekraïne verzekerd is van gas tot maart 2016.
Justitie in Mexico heeft het onderzoeksrapport over de vermissing van 43 studenten openbaar gemaakt. De groep studenten verdween op 26 september 2014 in de Mexicaanse stad Iguala nadat ze in de probl
De Wit-Russische leider Alexander Loekasjenko heeft gisteravond de presidentsverkiezingen gewonnen. Loekasjenko is al sinds 1994 aan de macht en wordt ook wel ‘de laatste dictator in Europa’ genoemd.
Vijf personeelsleden van de NAVO-missie in Afghanistan zijn omgekomen toen gistermiddag bij het hoofdkwartier in Kabul een helikopter neerstortte. Nog eens vijf mensen raakten gewond. Volgens de NAVO
Bij het bombardement op het konvooi van de leider van Islamitische Staat (IS) vanmiddag zijn verschillende doden gevallen, maar IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi is daar niet bij.
Bij een zelfmoordaanslag in het noorden van Kameroen zijn negen doden gevallen en minstens 29 mensen raakten gewond. De regering van het land beschuldigt de terreurbeweging Boko Haram van de aanslag.
De Iraakse luchtmacht heeft het konvooi van de leider van Islamitische Staat (IS), Abu Bakr al-Baghdadi, gebombardeerd.
De Turkse politie heeft veertien mensen die verdacht worden van banden met terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) opgepakt, bericht persbureau AP. Het is niet bekendgemaakt of de arrestaties verb
Het Israëlische leger heeft met gevechtsvliegtuigen op twee plekken in de Gazastrook toegeslagen. Het leger had twee doelen van de Palesteinse beweging Hamas op het oog, maar ten minste twee burgers
In de Turkse hoofdstad Ankara zijn relletjes uitgebroken na de bomaanslag gisteren. De politie verhinderde dat pro-Koerdische politici en andere rouwenden bloemen wilde leggen op de plek van de aansl
De VS gaan een schadevergoeding betalen aan de gewonden en nabestaanden van slachtoffers die vielen bij de recente aanval op een ziekenhuis in Afghanistan van Artsen zonder Grenzen.
In Amerika is David Drumm, oud-topman van de Ierse Anglo Irish Bank opgepakt. Drumm wordt gezien als een van de verantwoordelijken voor de Ierse schuldencrisis.